Onderdelen bestellen

2018-10-03
Bezoek ons op Piscine Global Europe
#Tentoonstellingen

Bestway, een van de grootste firma’s in de bovengrondse zwembaden, is fier jullie meet e delen dat zij standhouder zijn op Piscine Global Europe, het grootste event in de zwembadwereld in Europa en dat doorgaat tussen 13 en 16 november 2018 in Lyon (Frankrijk)

Dit jaar komt Bestway met een nieuw bovengronds zwembad en de LAY-Z SPA lijn. Bezoek ons in hall 5, stand A08 en ontdek al onze laatste innovaties.

Gedurende de 4 dagen van Piscine Global Europe, zijn er veel uiteenzettingen voorzien en de bezoekers van Bestway zijn stand kunnen rekenen op advise en technicsche feedback, marketing vragen en allerhande vragen aangaande het assortiment. Piscine Global Europe wordt omschreven als een niet te missen event en er worden 20.000 bezoekers verwacht en meer dan 1000 merken worden voorgesteld, verdeeld over 559 standhouders.

Na het drukke schema overdag, relax en geniet van de grootste Pool Party, georganiseerd door LG Events, in samenwerking met Bestway. Ontdek onze nieuwe fashion floats, geinspireerd door POP Art. De party zal plaatsvinden op dinsdag 13 november 2018 van 19.00 tot 01.00 in het restaurant La Maison in Lyon.